• Nieuwe Maker bij Gaudeamus!
  Geplaats 6 januari 2018

  Ik ben ontzettend blij om bekend te maken dat ik officieel “Nieuwe Maker” ben, volgens het Fonds Podiumkunsten!:) Dit betekent dat ik artist in residence bij Gaudeamus zal zijn voor de komende TWEE JAAR!! Wat betekent dat ik volledig gefocussed kan zijn om zoveel mogelijk te leren over nieuw muziektheater en mij DAARNAAST kan voorbereiden op mijn grootste project in mijn leven (tot nu toe) waarin ik c o m m u n i c a t i e in al zijn vormen zal verkennen – premiere in 2019!

 • Stichting Futurists (komt heel snel)
  Geplaats 6 januari 2018

  De stichting voor nieuw muziektheater (met al zijn opwindende interdisciplinaire consequenties 🙂 zal HEEL SNEL de zeilen hijsen, onder mijn nederige kapiteinspet 😉 Vooraleerst zijn we op weg naar......jazeker: de toekomst!!! ;D ;D

 • Circuit reünie !
  Geplaats 6 januari 2018

  CIRCUIT GRANDIEUZE REÜNIE op het fantastische podium van Theater Kikker tijdens Le Guess Who festivaaaaaaaal! Oh Aaaahw:)) (in samenwerking met Gaudeamus):

 • Zamenhof Project / Breaking the Codes (vervolg)
  Geplaats 6 januari 2018

  Je kunt het zelfs bekijken op een video en daarmee bewijzen we dat het project daadwerkelijk bestaat en dat er écht werk wordt gecreëerd!! Dit is een opname van de allereerste (van in totaal minstens vier geplande) ‘work-in-progress’ sessies die afgelopen Gaudeamus Muziekweek te zien was: